viernes, 25 de noviembre de 2011

Cercles màgics


Es diu que tot allò que nosaltres busquem també ens busca a nosaltres i que, si ens quedem quiets ens trobarà. És quelcom que porta molt de temps esperant-nos. Quan arribi, no et moguis. Descansa. Ja veuràs què passa a continuació.

Haig de triar un grup dones (que hagin deixat alguna cosa positiva a la meva vida) i que cregui que hi poden participar. Crec que si aquest grup de dones estigués en una habitació totes juntes, res no seria impossible.

Espero que les meves abraçades i els gestos de gratitud i d’amor et recordin com n’ets d’especial. Pensa en un desig abans de llegir el paràgraf següent.

Jo desitjo que avui experimentis la pau dins teu, que confiïs que et trobes exactament allà on has d’estar, que no oblidis les possibilitats infinites que neixen de la confiança en tu mateixa i en d’altres, que utilitzis els dons que has rebut i que transmetis a d’altres l’amor que t’han donat. Desitjo que siguis feliç amb tu mateixa per allò que ets. Deixa que aquesta saviesa s’aposenti en els teus ossos i deixa que la teva ànima canti, balli i estimi lliurement.

Està aquí per a cadascuna de nosaltres!.

Ara envia aquest missatge a les dones, incloent-me a mi mateixa, jo compto com a una... veuràs perquè...copia i enganxa el text en un nou missatge.

2 comentarios:

Audrey dijo...

Gràcies per compartir-ho, tant de bo!, també per a tu...

Papallona dijo...

:-) Merci Audrey!